Kotikulmilla: Talvijärven kierros 16.3.2014

IMG_1545Jiihaa! Tänä vuonna ollaan saatu Henrin kanssa näitä lähiseudun tavoiteitta (eli lähinnä tuonne-mennään-joskus-tekemään-tiollainen-reeni) raksittua pois päiväjärjestyksestä. Ensimmäisiä oli sauvavaellus Lavikanlahden kautta Kaskeisiin, toinen Lilman lenkki ja nyt sitten tämä Talvijärven kierros. Kyllä löytyy lähiseudultakin koluttavaa, odotakaahan vaan kun pyöräkelit alkaa ja lähiseutu laajenee. Työkaverin vinkistä täytyy ainakin lähteä valloittamaan Myyränvuori ja sitten kiinnostaisi kovasti tuo Savitaipaleen Luumäkeen ja Mäntyharjuun rajoittuva alue..

IMG_1556Kevät teki tuloaan jo hurjaa kyytiä, mutta tänään kun lähdettiin metsälenkille oli maassa useita senttejä lunta ja melkoinen viima. Onneks aurinko tuli välillä pilkottamaan taivaalle ja se todellakin lämmitti. Gaitersien kanssa on hyvä kulkea pienessä lumessakin, nastalenkkarit tuo sopivaa pitoa ja itse tesmailin myös ohkasia villasukkia lenkkareissa (toimii!). Karttaa ei saatu mukaan siitä syystä, että tulostimemme otti ja hajosi pudottuaan lähes metristä lattialle (joopa..), mutta oli ehkä jopa vielä hauskempaa mennä ulkomuistista ja navigaattorin (jossa siis ei ole sitä karttaa) pisteiden perässä.

IMG_1559

Yhteensä n. 13 km kävelyä ja hölkkää, pienet eväät ja ulkoilua reilu pari tuntia. Ei pöllömpi tapa viettää sunnuntaita?!

Kausi alkaa olla aluillaan, ekana tapahtuma ois Kevät-rogaining Sipoossa. Ihan hyvillä mielin voi ilmoittautua mukaan, peruskunto on kohdillaan vaikkakin kunto vaatii talven jäljiltä hiomista. Tavoitteena tälle vuodelle on itsensä ylittäminen, paremmat reittisuunnittelut rogainingissa, enemmän pitkiä pyöräretkiä kuin viime vuonna ja repullinen uusia ihania muistoja..